10 stvari, ki jih NISTE vedeli o SEKSU (1.del)

Seks je precej rutinski, kajne?  Zmotno! Pri seksu je ogromno stvari, za katere verjetno ne veste ‒ ste pri seksu spretni – ali ne?
1. S partnerjem se morda ne ujemata
Penis se vagini ne prilega vedno popolno.  Da, na splošno sta “ustvarjena drug za drugega”, vendar temu ni vedno tako.  Včasih je moški lahko precej manjši od ženske, in posledično je užitek obeh zmanjšan, saj je penis premajhen, da bi stimuliral stene partneričine vagine.
Moški pa je lahko tudi prevelik za žensko, kar je za žensko boleče in neprijetno.  Vagina se lahko razteza, vendar je globina le takšna, kakršna je. Vagina se podaljša za dvakratno dolžino, ko je ženska vzburjena (od približno 10 cm na približno 20 cm), vendar še vedno obstajajo moški, ki so znatno večji.
2. Ženski orgazmi lahko (in bodo) prekašajo moške orgazme
To, da imajo ženske lahko večkratne orgazme, ni skrivnost.  Vendar, ali ste vedeli, da lahko ženska doživi neomejeno število orgazmov? Res je. Večina moških doživi enega, lahko so presrečni, če doživijo dva, vendar je to redkost tudi za profesionalce.
Kakorkoli, ženska lahko doseže vrhunec znova in znova med seksom preprosto zato, ker ne gre nikoli nazaj na začetek potem ko doseže orgazem, razen če prekine celoten užitek in počaka, da se, lahko bi rekli, njena “pečica ohladi”.  Ženski orgazem je podoben pečici, saj potrebuje kar nekaj časa, da se ogreje in doseže pravo temperaturo, vendar potrebuje kar nekaj časa tudi da se ohladi. Ko je pečica “vroča”, lahko doseže vrhunec znova in znova!
3. Samozavest vas dela bolj privlačne
Samozavest je zelo pomembna, bolj kot to, kako izgledate ali kako ste oblečeni.  Moški in ženske postanejo v trenutku bolj privlačni, ko pokažejo dobro mero samozavesti, saj se, odkrito, nizka samopodoba nikomur ne poda.
Pozabite na erotično spodnje perilo ‒ le pokažite, kaj imate. Manj naj vas skrbi celulit ali dlake, bolj se osredotočite na odlično predigro in neverjetne orgazme.  Zaupajte ne le v svojo privlačnost, ampak tudi v svojo sposobnost zadovoljiti partnerja in izkusiti užitek.
4. Reden seks bo izboljšal vaš imunski sistem
Med seksom naše telo proizvaja protitelo imenovano imunoglobulin-A, ki pomaga pri obolenjih, kot sta gripa ali prehlad.  Reden seks proizvede veliko teh protiteles, ki vam lahko pomagajo, da ostanete bolj zdravi med sezono gripe in prehladov. Potrebujete še kak razlog, da se privijete k osebi in vzburite, medtem ko je zunaj mrzlo?
5. Tudi ženske zaspijo po seksu
Seveda, če je bil seks dober. Če je ženska resnično zadovoljena po seksu (po enem ali več orgazmih), bo tudi zelo utrujena.  Res je, da se moških drži slab sloves, da zaspijo po seksu, ko bi se ženske rade crkljale, vendar če je bil seks res tako sijajen, bosta oba trdno zaspala v nekaj minutah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.