6 kandidatov pred tvojim nosom – vsak lahko postane tvoj fant

Si med tistimi, ki se vedno pritožujejo, da v njihovem življenju ni moških, ki bi bili primerni za zvezo? Okoli tebe je pravzaprav ogromno primernih kandidatov, pa se morda tega sploh ne zavedaš. Namesto, da se osredotočaš na tistega žrebca, ki se tako ali tako ne bo nikoli ustalil, raje nameni malce več pozornosti tistim, ki jih po navadi ne opaziš. Med tistimi, ki jim nameniš premalo pozornosti, je veliko kandidatov za partnerja.

1. SOSED

Predstavljaj si, da se v hišo nasproti tvoje priseli tvoj sanjski moški. Ta prizor vidiš v skoraj vseh filmih, kako pogosto pa se dejansko zgodi v resničnem življenju? No ja, če je sosed tvojih let, mu vsaj ponudi priložnost. Ker živi v bližini, se bosta lahko videvala, kadar se bosta hotela. Prav tako ga boš lahko brez večjega truda imela na očeh. Tvoj sosed lahko postane tvoj fant – a le ti lahko ugotoviš, če se bo to res zgodilo.

2. TIHI FANT

Ozri se naokoli po učilnici ali pisarni. Vidiš fanta, ki ga še nikoli nisi slišala spregovoriti? Morda pa bo imel veliko za povedati, ko ga enkrat spoznaš. Če je nekdo tih, ga toliko lažje spregledaš, saj pozornost največkrat nameniš tistemu, ki govori, in ne tistemu, ki posluša. Vseeno pa se lahko izkaže, da bi bil tisti, ki posluša, odličen fant.

3. NAJBOLJŠI PRIJATELJ

Po navadi je najbolje, da prijatelji ostanejo le prijatelji, saj bi intimna zveza samo pokvarila ta odnos. Po drugi strani pa je lahko tvoj najboljši prijatelj tudi tvoja sorodna duša. Njegova družba ti je že tako ali tako všeč, zdaj pa se vprašaj še, če bi ti bili všeč tudi njegovi poljubi. Gotovo ne želiš zamuditi priložnosti biti srečna. Tudi, če se nočeš zapletati z njim, vseeno razmisli o tej možnosti.

4. NATAKAR

Se vsako jutro ustaviš v isti kavarni? Če ti vedno postreže luštkan fant, ga poskusi ogovoriti. To bo verjetno malce težje, ker ima veliko dela, a nikoli ne veš, morda pa se na koncu le ujameta. Ljubezenska zgodba se lahko rodi kjerkoli, tudi za pultom majhnega lokala.

5. ZNANEC

Če živiš v majhnem mestu, se vedno srečuješ z istimi ljudmi. Spusti se v pogovor s tistim čednim fantom, ki ga vidiš vsak dan. Tudi, če se iz tega ne bo razvilo razmerje, lahko postaneta vsaj prijatelja, teh pa ni nikoli preveč.

6. ČLAN BENDA

Na žalost ne mislim na člana kakšnega svetovno znanega benda, ki ga vidiš na televiziji. Še vedno ti ostane na voljo vrsta lokalnih bendov, ki jih lahko spremljaš v živo. Če ti je všeč kateri izmed fantov na odru, ga počakaj in začni pogovor z njim. Tem za pogovor ti ne bo zmanjkalo, začneš lahko že s pohvalo njegovega nastopa.

Imej odprte oči, saj nikoli ne veš, kdaj boš naletela na pravega fanta. Če si že v razmerju, pa nam lahko zaupaš, kako sta se s fantom spoznala.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.