Kako obvladati prvi spolni odnos

Ko greste z žensko prvič v posteljo, boste morda živčni zaradi prve skupne noči in delali in govorili stvari, na katere ne bi drugače niti pomislili. Celo najbolj izkušeni moški lahko delajo začetniške napake.  Zato uporabite spodnje nasvete, kako obvladati prvi spolni odnos in poskrbite, da se bo vedno znova vračala nazaj.
Potreben je čas
Za moške se zdi, da se zgledujejo po pravilu treh zmenkov ‒ pozabite na to, vsaka ženska je drugačna.  Nekatere bodo šle z vami v posteljo na prvem zmenku, če bodo čutile spolno privlačnost, medtem ko bodo mnoge druge hotele počakati do osmega zmenka ali še več. Če se nič ne zgodi na tretjem zmenku, to še ne pomeni, da ji niste všeč.  Bodite potrpežljivi in pazite na znake, ko bo pripravljena, da bi spala z vami, vam bo to namigovala.  Bodite pozorni, ko bo prvič ustvarila popolno zasebnost za vaju – to je dober pokazatelj, da je pripravljena na naslednji korak.
Samo norci norijo
Ko dobite zeleno luč, se dela ne lotite zaletavo.  Svojo novo ljubimko obsujte s poljubi, da ji pokažete, da uživate v intimnosti z njo in da ni vse le seks. Med tem obdobjem “mečkanja” zamenjajte nežne poljube z bolj strastnimi in z ustnicami sledite liniji njenega vratu.
Dražite jo
Nato preusmerite pozornost na druge dele njenega telesa. Božajte njen hrbet, trebuh, prsi, notranjo stran stegen in zadnjico. Približno 15 minut poljubljate in ljubkujte te občutljive predele preden se osredotočite na intimni predel.  Z roko sledite po zunanji strani njenih bokov, počasi si utirajte pot do njenega mednožja.  Do zdaj bi morala biti vzburjena in pripravljena na pozornost, ki jo boste posvetili njenemu klitorisu.
Oralna storitev
Večina žensk uživa v oralni storitvi, za nekatere je to edini način, da dosežejo orgazem.  Če prejmete spodbudo, s poljubi nadaljujte navzdol in preživite nekaj časa južno od meje.  Najprej uporabite jezik in nežno raziskujte njene sramne ustnice, nato pa se narahlo dotaknite klitorisa. Ustavite se in poljubite notranjo stran njenih stegen in pustite, da jo preplavi občutek pričakovanja vaše naslednje poteze.
Glavni dogodek
Ko sta oba pripravljena, se lahko premaknete na glavni dogodek.  Ko z novo partnerko spite prvič, to ni čas, da predstavite vse svoje najljubše napredne položaje iz Kama Sutre. Zato naj bo prvič bolj krotko in s preprostimi položaji.  Ne pozabite, da večina žensk potrebuje stimulacijo klitorisa, da dosežejo orgazem, zato božajte to majhno sladko mesto ko istočasno vstopite vanjo. Pri prvem spolnem odnosu je pomembna kvaliteta, ne kvantiteta, to ni ne maraton ne sprint ‒ v splošnem ženske pričakujejo od deset do dvajset minut spolnega odnosa.
Imejte načrt po seksu
Če vam je ženska všeč, je pomembno, da imate pripravljen načrt po seksu, da ne izpadete kot butec, ki ga zanima le seks za eno noč.  Na splošno je ženskam všeč še 20 minut bližine po seksu; to je lahko karkoli od crkljanja do ležanja in držanja za roke med klepetanjem. Posvetite ji nekaj pozornosti, da ji pokažete, da niste tukaj le zaradi seksa. In ne podcenjujte pomembnosti hitrega telefonskega klica naslednji dan.  Ne glede na to, kaj si morda mislite, ne boste izpadli ubogi, cenila bo to, da ste vzeli pobudo in jo poklicali, in se še vedno počutila zaželeno.
Ženske vas bodo med prvim spolnim odnosom ocenjevale in oceno tudi uporabile.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.