Načini, kako jo pripraviti do tega, da si te bo še bolj želela!

Ena izmed največjih razlik med moškim in žensko se skriva v seksualni privlačnosti. Pri moških je to precej enostavno – če ti je punca, ki jo opaziš, všeč, te verjetno tudi seksualno privlači, kajne? Pri ženskah pa je vprašanje seksualne privlačnosti vseeno nekoliko kompleksnejše. Ženskam se morda veliko fantov zdi privlačnih, a to še ne pomeni, da bi rade spale prav z vsakim izmed njih. Zato je povsem na mestu vprašanje, kaj moraš narediti in početi, da te bodo ženske opazile in da jih boš privlačil na ta način?

Seveda je res, da tudi za ženske pomembno vlogo pri privlačnosti igra izgled, a vsekakor ženskam ni tako pomemben kot moškim. Za razliko od moškega, kjer kar 75 ali celo 80 odstotkov privlačnosti odtehta ženskin videz, pa je pri ženskah odstotek pomembnosti videza moškega precej nižji, in sicer med 20 in 25 odstotki.

Nekaj namigov, kako postati še privlačnejši in jo pripraviti do tega, da si TE bo še bolj želela:

1. Za to, da bo sploh opazila, kako privlačen si, mora med vama obstajati določena kemija.

Si že kdaj slišal punco govoriti o fantu, ki je prijazen, a si ga vseeno ne želi za partnerja? V večini primerov to podkrepi s tem, da med njima ne obstaja nobena prava kemija. Ampak kaj to pravzaprav pomeni? Težko je opisati za kakšno kemijo gre – v praksi gre le za to, da med njima ni preskočila nobena iskrica. Če si želiš, da boš punci privlačen in si te bo želela, potem moraš prav ti poskrbeti za omenjeno iskrico med vama.

2. Punca mora čutiti, da je fant glavni!

Če si v situacijah, ki se tičejo seksa sramežljiv, oz. se tej tematiki spretno izogibaš, ali če si eden izmed tistih, ki se nikoli ne spušča v zadeve, v katere se je včasih potrebno spustiti, potem – potem se enostavno moraš spremeniti. A pazljivo, ne gre se za to, da si boš svojo punco podredil, ampak zgolj za to, da ji boš jasno pokazal, da si ti tisti, ki je glavni v spalnici. Ampak temu ne bo nikoli tako, če boš vedno, ko bo pogovor nanesel na seks, sramežljivo zamenjal temo.

3. Zamenjaj vlogi in se delaj nedostopnega

Včasih je zamenjava vlog več kot dobrodošla, še posebej če se v vlogi nedostopnega znajdeš prav TI. Ko punca ugotovi, da se bo morala za to, da te ujame, kar precej potruditi, potem se prej omenjena kemija med vama hitreje izkristalizira.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.