Politika zasebnosti

Erodate.si spoštuje zasebnost svojih uporabnikov. Prosimo, da prebereš našo politiko zasebnosti. Pridržujemo si pravico do sprememb politike zasebnosti.

Shranjevanje osebnih podatkov

Portal Erodate.si ima podatkovno bazo svojih uporabnikov. Med registracijo nam posreduješ svoje osebne podatke, kot so elektronski naslov, datum rojstva, kraj, spol itd. Zavestno nam jih razkrivaš in se strinjaš s shranjevanjem le-teh. Podatke potrebujemo za registracijski postopek, da bi lahko uporabljal/a portal.
Elektronske naslove uporabljamo predvsem za obveščanje uporabnikov o bistvenih spremembah v portalu ali tehničnih težavah. Vedno imaš pravico svoje podatke spremeniti ali jih odstraniti iz naše podatkovne baze.

Obseg izmenjave podatkov o uporabnikih

Nikoli ne delimo s tretjimi osebami osebnih podatkov ali naslovov uporabnikov erodate.si, da bi na ta način pridobili materialno korist ali da bi jih nadaljne obdelovali. Podatki so ustrezno zavarovani in dostopni samo Uredništvu. Če bo uporabnik sam objavil svoje podatke, na primer v profilu drugega uporabnika, na forumu ali v komentarjih itd., ti podatki ne bodo zavarovani, ampak bodo javni.

Cookies (piškotki)

Erodate.si uporablja piškote. To so majhne besedilne datoteke za shranjevanje nekaterih podatkov na tvojem računalniku. S pomočjo piškotov si lahko zapomnimo obisk določene osebe na neki strani, tako da je vsebina te strani lahko potem personalizirana. Onemogočeno shranjevanje piškotov ali njihovo brisanje lahko povzroči težave pri uporabi spletnega mesta. za tovrstne težave Erodate.si ne odgovarja.

Naročilo storitev

Naročila storitev (Dotpay), ki zahtevajo vnos tvojih podatkov, se nahajajo na varnem območju servisa. Povezava z njimi torej poteka preko varne povezave (SSL). Identifikacija spletnega strežnika je mogoča zaradi njegovega certifikata. Dotpay je dostopen vsem. Podatki so zavarovani in zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom. Osebne podatke se obdeluje izključno za namene, ki so povezani z izvajanjem storitvenih dejavnosti spletne strani.