Blogi

Drugi uporabniški blogi

Nagajiva prijateljica

9/08/2023 15:22
Vsi smo obkroženi z ljudmi, ki z nami tako ali drugače pišejo zgodbe in z njimi prisežeš da se ne spuščaš dlje od prijateljstva.... Ampak poželjenje ne pozna meja.

Piše mi prijateljica da ima težave s hrbtom če jo lahko zmasiram, seveda sem bil za . Dogovorima se za termin in že ob pogledu na njo , ko je stopila iz avta je bilo njeno popolno telo bolj razkrito kot zakrito. Ampak ok še vedno je prijateljica in mogoče gre kasneje na zmenek. ... Pokažem ji prostor kjer se lahko sleče razložim ji da za hrbet je lahko v perilu ... Vljudno se odstranim iz sobe da se lahko v miru in udobno namesti na masažno mizo... Po nekaj trenutkih ko se vrnem na sebi ni imela nič... Pred mano leži njeno golo popolno telo in prostor je sama osvetlila z rdečo. Vsakega prešinejo misli ampak poklic je poklic etika je etika in seveda prijatelji so prijatelji zato jo pokrijem z brisačo, odkrit je samo del telesa, ki se bo masiral. .... Začnem z uvodom klasične masaže hrbta po nekaj trenutkih mi reče če lahko še noge in sedalni del ker veliko sedi. ... In ok za to je gola si mislim..

Do masaže hrbta vse ok , ko začnem masirati noge in pridem do stegn in sedalnega dela slišim kako potiho vzdihuje in čutim kako se njeno telo zvija od ugodja in sproščenosti. ... V mislih pa še vedno prijateljica je samo pro. Masažo in to je to.... Pri sedalnem delu je sama razprla noge in v položaju katerem je bila so njene roke pristale na mojem telesu tam kjer si vsak moški želi da se ga ženska dotika. ... Vprašam jo če ji paše in če ve kje so njene roke :) in samo nagajivo prikima. Začutim kako mi v hlačah nekaj raste in vse težje se je koncentrirati na profesionalnost a kljub temu ostajam etičen, ampak ko drsim od gležnjev proti njeni napeti ritki se za trenutek premakne da se roke ustavijo v njenem mednožju , res je ujela trenutek in izkoristila priložnost. Tako globoko je vzdihnila in mislim da je še sebe presenetila. Na svojem telesu sem pa že čutil kako me je njena roka zgrabila za korenjaka in kako si utira pot pod obleko. V določenem trenutku me je njeno naoljeno telo, globoki vzdihi in njena roka ki se me je še kar vztrajno dotikala in gnetla in drkala pripeljala do eksplozije kjer so popustile vse zavore. Mislim da je prav čutila moj vulkan in se je obrnila na bok ter se naslonila na trdega korenjaka tako sunkovito, da mi je uzelo sapo ko sem čutil kako globoko sem v njej. V grobih sunkih sem jo nabijal in užival v njeni mokri muci kako ga je hvaležno in poželjeno požirala v sebe. ... Obrnil sem jo nazaj na trebuh , splezal na njo in jo začel sunkovito porivat, sama pa je še bolj napenjala svojo sexy ritko in videlo se ji je kako zelo je potrebna kako si želi v sebi trdega korenjaka.... V ritmu nabijanja reče da si ga želi v ritko in da hoče čutit toplo spermo v njej.... Nisem niti veliko razmišljal itak je bila naoljena in popravici povedano mislim da je splanirala vse skupaj ker se njena ritka ni nič upirala ampak ga je samo pogoltnila v sebe in čakala da jo nabijem... Menjavala sma položaje od zadaj od spredaj stoje, sede in vedno je zdrsnil v ritko ... Sploh je nisem imel dovolj želel sem si jo še in še znova in znova.Prava mačka in sanje vsakega moškega. Bila je že lepo razširjenja njeni orgazmi so se vrstili drug za drugim nisem se mogel več zdrževat in samo čakala je da končam v njo da se topla sperma zlije v njeno razgreto telo. Res mi je prišlo kot še nikoli imel sem občutek da sem jo napolnil do grla. ... Prekoračila sma pa tudi čas ki je predpisan za masažo celega telesa za nekaj masaž. :). Tako potešena sma malo poležala se ckrljala in priznala je da je vse splanirala da si je ritko že doma pripravila da bo sproščena in pripravljena da jo nabijem in napolnim....

Ko je zapušala studio mi da poljub na lička in šepne na uho da je hrbet boljše, ampak kmalu spet pride ker jo boli vrat in sedaj ve kje so usluge najboljše in kvalitetne.... Oba sma se nasmehnila, sam pri sebi pa sem pomislil da zgodba ni zaključena in vem da bo prihajala "ko jo bo spet bolel hrbet" .
...