Blogi

Drugi uporabniški blogi

Valentinovo - drugi del

14/02/2019 21:42
Po prvem sexu, se odpravim pod tuš, se stuširam in pridem nazaj, ko vidim, da se ji nikamor ne mudi in da še kar lovi sapo.
A bi sedaj kavico pila, sem jo vprašal. Dokler sem kavico kuhal, se je šla stuširat, a ker nisem imel dovolj samo enkrat in sem si jo želel še enkrat dobro posexat, sem se odpravil v kopalnico. Prav počasi odprem vrata, ko me opazi in me povabi pod tuš, takoj sem stopil noter in jo močno objel, ter sva se začela poljubljati. Najine roke pa drsele po telesu polnih kapljic.
Spustila se je nižje in z jezičkom začela po korenjaku vrtet, ta pa je kot strela postal trd, nasmejala se je in ga počasi v usta dala, najprej si ga je sama potiskala vse globlje in globlje v grlo, ko jo na enkrat nežno primem za glavo, me pogleda navzgor, da mi vedet, da mi zaupa in da si ga želi celega v grlo, jo počasi začnem nabijat v usta vse globlje in globlje. Zgrabi me za zadnjico in še sama pripomore k temu, da počasi le doseževa točko, ko je cel notri.
dvignem jo, a mi pove, da si želi moj sok v ustih in ji ga potisnem nazaj v usta korenjaka, začne mi ga fafat vedno bolj hitro in z manevri rok po jajčkih božat, da se mi začne mešat v zgornji glavi, še preden sem uspel ji povedat, da mi prihaja, sem jo že polnil v usta s spermo. Nič ni dovolila, da bi ji kaj ušlo, vso jo je obdržala v sebi in seveda tudi pogoltnila.
Nato sva se stuširala in šla kavo pit, ki pa je bila že pošteno mrzla. Bova pa vsaj na stara leta lepa , hhahahhaha
...