Objave bloga osebe damdasda
V naravi
Separe
Na hitro
V naravi
26/02/2018 12:58

Separe

Bilo je poleti, ko je udarjala vročina, začelo se je večeriti in takrat sem bil rahlo nejevoljen, ker sem moral it delat.

Na srečo sem delal v nočnem baru, kjer so se zbirala dekleta, ki so bila zelo pomanjkljivo oblečena in sem si lahko učke spočil ob takih lepoticah.

Nastajala je gužva, dekleta so se kar vrstila za šank, na enkrat ugotovim, da več ne dohajam streči s pijačo in se za trenutek ustavim, da zajamem sapo, kar na enkrat zagledam lepotico, ki se je sladko nasmejala in naročila Tonic. "Tonic v vlaški" sem jo zmedeno vprašal, takrat je stopila bližje, se nagnila čez šank, da sem lahko videl, da nedrčka sploh nima na sebi, z roko me zagrabila za srajco, potegnila proti sebi, da sta vsaj dva ali tri gumba se odtrgala, me poljubila, ter še enkrat ponovila naročilo Tonic prosim in ja v flaški, ker je slajše.

Seveda, sem ji ustregel in takoj postregel s Tonic-om. Ne rabim kozarca, mam rada trdo in v ustih svojih, takrat je moj korenjak postal zelo trd, njej pa je pijača curljala mimo ust do prsih in še nižje, takrat sem rekel kolegom, da rabim pavzo, in sem odšel na WC, čutil sem, da ne grem sam in še preden sem se zavedal, je bila že za mano in z roko segla po mojem trdem korenjaku, ter mi od zadaj na uho zašepetala "oprosti za srajco, ker sem ti gumbe potrgala, naj se ti oddolžim", obrnil sem se proti njej in sva se že ljubila, jezika nista dosti dolgo čakala, sta se zelo hitro spoznala.
Kar na enkrat je bil moj korenjak zunaj in ona na kolenih, ter ga zarinila globo v svoje grlo. Božansko je bilo, prijela me je za rit in sem jo pofukal v usta, zelo hitro mi je prišlo, kar sem bil še sam presenečen.

Ups, je rekla, mi pustila telefonsko in odšla......
Oznake: Na Hitro
...