Objave bloga osebe damdasda
V naravi
Separe
Na hitro
V naravi
2/02/2018 20:10

V naravi

Sredi poletja, ko udarja vročina, so dekleta pomanjkljivo a zapeljivo oblečena, zagledam staro znanko, natančneje sošolko iz osnovne šole.
Prisedem k mizi in skupaj na terasi kavarnice pijeva kavo in padeva v globok klepet, ko čez nekaj časa ugotoviva, da je že zunaj tema, ter opaziv zvezde na nebu, se odločim povabit jo v naravo, saj s klepetom niti približno nisva prišla do konca.
Med vožnjo ugotoviva, da sva si bila.v osnovni šoli zelo všeč, a kaj ko si nisva upala tega pokazati. Sedaj pa sva odrasla in oba imava na sebi komaj kakšen kos obleke. Kot za nalašč ne uklopim klime, ampak odprem stekleno streho na avtu, da se ja vidijo zvezde, ker se še peljeva, ura pa je že polnoč, nobenega nikjer, vročina pa kar ne popusti, sošolka vpraša, če ta avto ima klimo in zakaj jo ne uporabim. Pa sem kot iz topa povdal, da si lahko sleče majčko, če ji je vroče, ker je itaq bila že čisto mokra od znoja, nedrčka pa ni imela na sebi, kar je posledično se vse videlo. Malce se je nasmejala, nato pa me je vprašala:"A ti to resno misliš!"
"Seveda," sem ji rekel, "Saj sem te že od malih nog želel videt zgoraj brez!" Ker sva že bila na kolovozni potki, ki je vodila na vrh hriba, se ni veliko obirala in že je slekla prepoteno majčko. Globoko je vzdihnila, ko so prečudovita prsa se zamajala na prostosti. Takrat mi je ukradla pozornost, na kar je segla z roko proti mojem korenjaku in rekla, "vidim da ti je všeč in da je tebi tudi vroče. Komaj sem uspel ustavit avto, sva se že poljubila na ustnice. Nisva se veliko obirala, sva se že strasno poljubljala, ker kmalu sem bil že zgoraj brez, njene roke pa so že srečale monega korenjaka. Predlagal sem, da greva na zadnje sedeže, jih zloživa in se lahko naprej poljublnava, takrat sem opazil, da pod miniko,ki je imela na sebi ni imela nič drugega, kot obrito muciko, gladko kot steklo, na sredini pa zelo prikupna črtica. Začutil sem, da je potrebna sexa kot jaz in še preden sva prišla do zadnjih sedežev, sem jo položil na pokrov motorja in ji z jezičkom brisal vročo, mokro muciko, začela je globoko dihati, in na enkrat je zakričala tako na glas, kot da sva sama na planetu. Kar hitro sem ji z roko zaprl usta, ko je zacela z jezikom lizad dlan in je že sesala dva prsta, na kar sem jo spravil na kolena in je že imela korenjaka globoko v grlu. Onemel sem, še preden sem se zavedal kaj počneva, mi je prišlo globoko v njenem grlu. Pogoltnila je vso spermo.
Nato mi je zašepetala, da že pol leta ni kej takega počela in da bi rada še v zadnjico ga začutila. Začel sem jo dražit z jezikom po mednožju in s prstom prodrl v sexi ritko, samo vzdihnila je in rekla še, le kmalu za tem sem mel že dva prsta v ritki, takrat sem začutil, kako tesno ritko ima in že je bil korenjak pripravljen za akcijo. Pogledala me je in rekla da ji bo to prvič in da jo je strah, da bo zabolelo, še preden je do konca povedala, sem bil že globoko v njej. Kričala je še, vedno bolj sem potiskal noter, ven, noter, ven, roke so masirale čvrsti prsi, vse dokler mi ni prišlo globoko v njej.
Oba zadihana sva se ulegla na zadnji del avta in občudoval zvezde skozi odprto stekleno streho.
Mislim da je vsaj pol ure minilo, da nisva niti besede spregovorila, na kar je rekla da mi ostalo samo še eno področje, ki ga moj korenjak ni spoznal in mi ga je že masirala z jezikom, kar kmalu se je opomogel. "O, vidim da še nimaš dovolj," in je že zajahala. Prodrl je v vročo in mokro muco, zakričala je in me je jahala kot konja čez travnike, uprašal sem jo, če je na tabletkah in je rekla naj ne skrbim za to, da je dovolj stara in da ve kaj počne, vedno bolj sva se prepuščala drug drugemu in naposled mi je prišlo, napolnil sem jo tudi v muco.
Ko sva se proti jutru vračala v mesto, je rekla da takega darila za rojstni dan ni pričakovala.
Še preden je zapustila vozilo, sem jo prosil za telefonsko, a je rekla, da če se bo usoda poigrala, se bova spet srečala in vprašanje bo, kaj se bo takrat zgodilo......
Oznake: Sex, Srečnje, Vročina
...