Objave bloga osebe damdasda
V naravi
Separe
Na hitro
V naravi
17/03/2018 21:43

V naravi

Po dolgem napornem dnevu se odločim, da grem malce na sprehod in si zbistrim možgane.
Še preden se odpravim na sprehod, že telefon zvoni in na drugi strani prijateljica, ki ji je dolgčas, ter željna klepeta, pa sem ji rekel, naj se športno opremi in greva v naravo na sprehod.
Bila je za in sva se odpravila.
Med pogovorom je večkrat omenila, da ji je vroče, pa sem ji rekel, naj sleče zgornji del trenirke, takrat pa mi je zaupala, da pod trenirko nima nič več oblačil.
"ha, ha, ha" so bile moje besede, takrat je zagrabila mojo roko in potisnila pod trenirko da sem začutil njeno nežno golo kožo in kar hitro je roka odšla do prsi. Te so bile čvrste, ravno prav za moje roke. Malce sem pomasiral, ko sem opazil, da ji ugaja, mi je zašepetala da spodaj je enaka situacija.
"bejži no, kje pa si ti upaš bit brez spodnjic!" sem rekel in že naslednji korak je moja roka zahajala bolj nižje in nižje, edina ovira je bila vezalka okrog pasu, ki sem jo spretno odvezal, ter preveril če drži. Res ni imela nič spodaj, lepo pobrita na črtico, iz radovednosti sem šel še rahlo nižje, takrat pa sem opazil, da je bila že vsa mokra in vroča. Takrat je šla na kolena, zagrabila mojega korenjaka in ga vzela globoko v grlo, tako globoko, da sem začutil kako mi z jezikom liže jajčka, uf, uf, uf in že sem čutil, da bom korenjak eksplodiral.

Zgrabil sem jo za glavo jo dvignil višje, hitro slekel spodnji del trenirke in že je bil v zelo vroči in mokri prijateljici. Globoko in hitro sem jo nabijal, ko mi je začelo prihajati, me je zgrabila za rit in rekla kar noter spust, želim začutit toploto in sočnost tvoje sperme. Takrat sem že čutik, kako streljam spermo v njeno vročo votlinico.
Še preden sem izstrelil vse, kar se je nabralo, sva se tudi prvič poljubila in ......
Oznake: Narava, Sex, Poljub
...